Per què Gasoil a Domicili Ballús?

Automoció (Diesel e+ Tipus A) Automoció (Diesel e+ Tipus A)

Automoció: protecció per al teu motor, baix consum i menor contaminació.

Repsol Diesel e + amb Neotech és un carburant, basat en una fórmula patentada de tercera generació, molt adequat per a tots aquells vehicles dedicats a les activitats professionals. Les seves excel·lents propietats allarguen la vida útil del motor. Cal tenir present que aquest carburant és l’únic que neutralitza l’acceleració de l’oxidació del gasoil.

Les seves característiques asseguren la protecció del sistema d’alimentació i d’injecció contra la brutícia. Així mateix, gràcies a la seva formulació única, es redueix el consum del vehicle, així com les seves emissions contaminants.

Agricultura (AgroDiesel Energy e+ 10 Tipus B) Agricultura (AgroDiesel Energy e+ 10 Tipus B)

Maquinària agrícola: manté com nou el teu motor i respecta el medi ambient.

L’AgroDiesel Energy e+ 10 és l’únic gasoil tipus B del mercat, lliure de sofre, que conté additius per millorar el rendiment dels vehicles agrícoles i que, al mateix temps, disminueix les emissions contaminants.

La seva fórmula, enriquida amb cetà, contribueix a mantenir les condicions d’estrena de la maquinària, minimitzant els costos de manteniment. La seva composició respecta el Reial Decret 1088/2010 i 1361/2011. 

Les seves excel·lents propietats allarguen la vida útil del motor.
 

Residencial (Energy e+ Tipus C) Residencial (Energy e+ Tipus C)

Calefacció: et portem el millor de nosaltres al teu domicili, calor i estalvi.

Repsol Energy e+ és un carburant que té cura de les instal·lacions de la llar i et permet estalviar. Aquest gasoil té una formulació exclusiva que el converteix en un producte amb un gran poder calorífic.

Es cert és que aquest combustible posseeix unes propietats que et permetran gaudir del confort de la teva llar i estalviar, sense prescindir de la màxima seguretat.

Gràcies a Repsol Energy e+, milloraràs el rendiment de la teva instal·lació de calefacció, obtenint més calor per menys diners.

Truca’ns i t’ho portarem a casa

Confia en el nostre servei de subministrament de gasoil a domicili.

Et proporcionem el combustible més adequat per a les teves necessitats, amb totes les garanties i la major brevetat possible. Telèfon per a comandes: 93 821 01 93.

MÉS INFORMACIÓ