Ballús present a la Berga Trail

Aquest cap de setmana hem tingut l’oportunitat de col·laborar amb la Berga Trail, un esdeveniment esportiu que comença a Berga i transcorre per la Serra de Queralt, els Rasos de Peguera i la Serra d’Ensija.

Estem molt satisfets d’haver ajudat a fer possible aquesta cursa que contempla cinc modalitats diferents: la Marató, la Mitja, la Mini, la Vertical i la Kids. L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà ha demostrat tenir un gran poder de convocatòria, tant pel que fa al nombre de participants locals com forans.

Estem segurs que aquest tipus d’esdeveniments beneficien el desenvolupament turístic/esportiu de la nostra comarca,  ja que donen a conèixer les múltiples potencialitats dels seus meravellosos racons i paratges.

Des de Ballús volem felicitar a tots aquells que heu participat en qualsevol de les modalitats proposades per l’organització.

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat