Innovació tecnològica en alineació

A Ballús apostem per la qualitat. Els nostres professionals disposen dels mitjans i els coneixements necessaris per oferir un servei d’assessorament mecànic òptim.

Les nostres instal·lacions estan preparades per donar una resposta ràpida i eficaç tant als múltiples problemes com a les necessitats que poden afectar els automòbils dels nostres clients.

Gràcies a una inversió constant en maquinària i equips de treball, ens hem convertit en un referent en el camp de la mecànica ràpida.

Precisament, fa un parell de mesos que disposem d’un nou equip, l’Alineador Corghi R.E.M.O Compact, un aparell d’última generació basat en la mediació òptica que ens aporta grans avantatges.

 

Què ens aporta?

  • Minimitza el temps de treball.
  • Ofereix una major productivitat.
  • Es substitueixen les “urpes” per uns robots autònoms, equipats amb un sistema de mediació que recrea la imatge de la roda en tres dimensions.
  • Els robots autònoms transmeten les dades a la consola central, gràcies a la transmissió sense fil. Els diversos valors apareixen en una pantalla.
  • L’equip tarda tan sols uns 80 segons en realitzar qualsevol operació de diagnosi d’alineació o de xassís.

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat