Ballús, un projecte que ve de lluny

Ballús S.A. es va fundar a Berga fa més de 50 anys amb l’objectiu de donar resposta a les múltiples necessitats que anaven sorgint al voltant del món de l’automòbil a la comarca del Berguedà.

Des dels seus inicis, l’empresa va destacar per la seva actitud emprenedora, una mentalitat empresarial que ha perdurat amb el pas del temps.

En l’actualitat, som una empresa molt consolidada que s’ha anat especialitzant en diversos camps, com ara:

  • Carburants i combustibles (vehicles, llar i agricultura)
  • Automoció: mecànica i pneumàtics
  • Estacions de servei
  • Baix Cost

En els últims anys, hem experimentant un creixement sostingut, gràcies a la confiança dels nostres clients, que ens ha permès desenvolupar una sòlida xarxa de centres de suport, assessorament tècnic i atenció al client.

Les nostres instal·lacions, situades a la comarca del Berguedà, gaudeixen de les últimes innovacions tecnològiques per tal d’optimitzar els serveis que oferim. Per altra banda, també comptem amb la confiança de les millors marques del mercat, un fet que avala la nostra professionalitat. Així mateix, no podem obviar que disposem d’un eficient servei de distribució de carburants a domicili que s’adapta a les necessitats dels usuaris.

 

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat