Concurs per guanyar un viatge a Berlín

T’agradaria viatjar a Berlín? Doncs ara tens la oportunitat d’anar-hi amb Ballús, ja que hem organitzat un concurs amb el qual pots aconseguir els bitllets per anar-hi volant!

Deixa el cotxe! Ballús et porta volant a Berlín!

Cada cop que vens a Ballús, estàs més a prop de Berlín, ja que omplint una de les butlletes que trobaràs a les Estacions de Servei Ballús i Pneumàtics Ballús, entraràs al sorteig d’un viatge per a dues persones a Berlín.

Ballús, hem organitzat un concurs per premiar els nostres clients. Del 2 de juliol al 30 d’agost, si ets major de 18 anys i vols conèixer la capital d’Alemanya, amb Ballús pots descobrir-la.

El concurs té un a dinàmica molt senzilla, cada vegada que compris en una de les nostres botigues, proveeixis de carburant el teu vehicle a les nostres Estacions de Servei o el portis a reparar al nostre taller de Pneumàtics Ballús, podràs omplir amb les teves dades les butlletes que trobaràs a prop de la caixa. Diposita-les a l’urna de la promoció i participaràs al sorteig d’un viatge per a dues persones, durant un cap de setmana a Berlín. Si ets usuari de les nostres estacions Baix Cost de Cal Vidal o La Valldan, també pots participar al concurs, simplement hauràs de presentar el tiquet que emet el dispensador de combustible a una de les estacions del grup Ballús on hi hagi atenció al client, BP de Berga o Repsol a Berga i Gironella. Amb el tiquet com a comprovant, podràs omplir les butlletes i participar en el sorteig del viatge a Berlín.

El viatge consisteix en un cap de setmana per a dues persones, amb sortida des de Barcelona. El guanyador del sorteig es donarà a conèixer la tarda del dia 31 d’agost de 2018.

Ja ho saps, com més vinguis a Ballús, més oportunitats tindràs de guanyar el concurs. Participa i vola cap a Berlín!

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat