Posa’t a punt abans d’anar al bosc

Quan arriba la tardor, som molts els que anem al bosc a collir bolets, una tradició molt arrelada a la nostra comarca. Ara bé, la nostra familiaritat amb aquest medi ens pot fer baixar la guàrdia respecte als seus riscos.

En aquest sentit, és molt important que abans de marxar de casa planifiquem correctament les nostres sortides, tinguem en compte la previsió del temps, vestim amb roba vistosa, portem el calçat adient, ens emportem menjaraigua i un telèfon mòbil amb la bateria carregada, coneguem la zona per on ens mourem i informem algú proper sobre la nostra destinació.

De la mateixa manera, és molt important que preparem bé el nostre vehicle abans de circular per qualsevol tipus de carretera o terreny. Hem de revisar l’estat dels pneumàtics després de l’estiu, ja que podrien estar desgastats, desequilibrats o patir talls o deformacions. Per altra banda, també hem de revisar els amortidors i la suspensió, ja que si aquests estiguessin en mal estat el nostre vehicle patiria una falta d’adherència, un excés d’inestabilitat i una manca de control. Així mateix, la revisió de les bateries i els llums també són imprescindibles per tal de no tenir un ensurt.

No cal dir que ens hem d’assegurar que disposem del combustible necessari per tornar a casa sense complicacions.

A Ballús comptem amb un servei de revisions que et permetrà gaudir d’una conducció segura!

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat