Valoracions Ballús 2016, mirem al futur

Una mirada al passat per millorar el futur

Cada any, quan ens aproximem a les festes de Nadal, a Ballús ens agrada reunir-nos per mirar enrere i extreure unes conclusions sòlides sobre la nostra evolució empresarial durant l’últim any.

Una vegada més, hem pogut constatar que comptem amb la confiança dels nostres clients, un fet que ens omple de satisfacció. Som una empresa especialitzada en diverses activitats relacionades amb el món de l’automòbil i els carburants i, com no podia ser d’altra manera, ens esforcem per renovar-nos i satisfer les múltiples necessitats dels nostres clients.

Aquest any hem renovat les nostres instal·lacions d’autoservei de rentat, hem apostat per la innovació tecnològica, adquirint, per exemple, un nou alineador i hem col·laborat en esdeveniments i iniciatives d’àmbit local com ara el Cove de Queralt i la Berga Trail.

Durant aquest any també hem renovat la nostra imatge corporativa i hem encetat una nova etapa comunicativa. El cert és que les xarxes socials i el disseny del nostre nou espai web ens han permès establir una relació més directa, ràpida i àgil amb els nostres clients.

Volem expressar el nostre agraïment a tot el nostre equip, ja que sense el seu suport i la seva dedicació aquest projecte no podria tirar endavant. Així mateix, aprofitem aquestes línies per desitjar-vos un bon Nadal i un feliç Any Nou.

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat