Omple el dipòsit des del mòbil!

Ballús sempre volem donar les màximes facilitats als nostres clients, és per aquest motiu que us presentem la manera més còmode i fàcil per poder proveir de carburant a les nostres estacions de servei BaixCost de La Valldan i Cal Vidal.

Ara, amb l’aplicació per a mòbils Smartfuel, podeu pagar amb el vostre telèfon mòbil simplement amb dos clics, una forma ràpida, segura, còmode i pràctica d’abastir de carburant el vostre vehicle. No cal que porteu targetes ni efectiu, simplement amb el vostre telèfon mòbil i l’app Smartfuel: indica l’estació de servei, el combustible i l’import, omple, paga i segueix el teu viatge. Així de fàcil, així de còmode.

Si voleu descobrir com funciona i començar a fer us d’aquest nou servei, podeu consultar la web www.smartfuel.es, és molt fàcil!

L’aposta de Ballús per millorar el seus serveis, és una aposta que mira al futur, un futur que passa per incorporar les últimes tecnologies per tal de facilitar al màxim l’accés als nostres serveis. Per això ens avancem al què sens dubte serà un dels sistemes de pagament més habituals en el futur, el pagament mitjançant el telèfon mòbil, un aparell que s’ha convertit en el company inseparable de la nostra activitat diària.

Benvinguts al futur amb Ballús!

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat