Arriba la calor, pneumàtics a punt?

Com afecta la calor als pneumàtics? L’arribada de la calor no és un factor que haguem de passar per alt quan pensem en el manteniment del nostre vehicle. Els pneumàtics són un dels elements que més pateixen en circular els dies de més calor i, si volem circular amb seguretat i evitar ensurts innecessaris, cal que tinguem en compte algunes accions i posar a punt els pneumàtics del nostre vehicle.

  • Neteja els pneumàtics de la pols i la brutícia acumulada, així en veuràs el seu estat.
  • Si has fet servir pneumàtics d’hivern, amb l’impàs de la primavera a l’estiu, és el moment de canviar-los, no acostumen a ser compatibles amb totes les temperatures.
  • Revisa la pressió dels pneumàtics, ja que aquesta afecta el consum i com el vehicle està en contacte amb el sòl.
  • Controla el desgast, si han sobrepassat el mínim recomanat, t’estaràs exposant a tenir un accident. Amb l’arribada del bon temps realitzem més sortides llargues amb el nostre vehicle, per això el desgast dels pneumàtics és molt més alt i, hem de tenir en compte que la temperatura de l’asfalt a l’estiu pot arribar als 70 graus.
  • Amb la calor, el risc de patir una punxada augmenta, per aquest motiu, assegura’t de tenir a punt la roda de recanvi per a qualsevol imprevist.
  • És més que recomanable conduir de forma suau i responsable, sense frenar bruscament ni cops de volant o a evitar cops a les voreres.

 

Encara falta una mica per l’arribada de l’estiu més sever pel què fa a temperatures, però si parlem de prevenció i seguretat en la conducció, ara és el moment de preparar els pneumàtics del nostre vehicle de cara a la calor.

A pneumàtics Ballús, som especialistes en la cura i el manteniment dels pneumàtics i és per això que us recomanem que no deixeu de revisar-los i preparar-los per l’arribada de la calor.

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat