2017, consolidació i millores per als clients

En arribar el final d’any, és el temps de fer balanç de l’evolució empresarial durant aquest període. És el moment de reunir-nos per mirar d’extreure les conclusions sobre el nostre progrés i fer una planificació de cara el futur.

Ballús ens sentim especialment orgullosos de la confiança que una vegada més han dipositat els nostres clients en la nostra empresa, és per això, que en primer lloc cal agrair-los sincerament la seva fidelitat a la nostra manera de fer. Aquest fet ens anima a continuar treballant en aquesta direcció i esforçar-nos per millorar l’atenció al client, de manera que puguem mantenir aquesta relació.

Durant aquest any hem millorat les nostres instal·lacions de rentat de vehicles, tan pel què fa al sistema de rentat a pressió com en la cobertura de la zona d’aspiració. Unes millores que els nostres clients han valorat molt positivament.

Un altre aspecte a destacar, ha estat constatar la consolidació de les estacions de servei Ballús Baix Cost. Aquest innovador sistema d’aprovisionament de combustible que la nostra empresa va començar a implantar a la comarca del Berguedà, s’ha consolidat com a una de les opcions preferides pels usuaris de les nostres estacions de servei.

Un any més hem participat amb nombroses iniciatives d’àmbit local, ja sigui amb esponsoritzacions, com és el cas de l’Handbol Berga o el Club Atlètic Berga, així com col·laboracions en diverses festes majors i esdeveniments locals i de la comarca, com ara la Berga Trail o la cursa de Sant Silvestre.

Des de Ballús, volem expressar el nostre agraïment a tot el nostre equip, ja que sense el seu esforç i la seva dedicació, aquest projecte no podria tirar endavant. Així mateix, aprofitem aquestes línies per desitjar-vos un bon Nadal i un feliç Any Nou.

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat