Evita les distraccions al volant!

L’operació sortida de Setmana Santa comporta un augment considerable del nombre de vehicles a les nostres carreteres. Davant d’aquesta situació, és molt important que estiguem descansats i tranquils, respectem els límits de velocitat i evitem les possibles distraccions al volant. 

Desgraciadament, les distraccions durant la conducció s’han convertit en el principal factor que provoca accidents amb víctimes mortals a les carreteres catalanes. Concretament, la manipulació o la utilització del telèfon mòbil és la principal causa de les desatencions en la circulació. Ara bé, no ens podem oblidar de les problemàtiques que generen altres dispositius com ara les pantalles amb accés a Internet, els monitors de televisió i els reproductors de vídeo o DVD, entre altres.

Segons el Servei Català de Trànsit, manipular dispositius mòbils al volant comporta els mateixos efectes que fer-ho quadruplicant la taxa d’alcoholèmia i multiplica per quatre el risc d’accident.

Així mateix, des de Ballús us volem recordar que si conduïu, heu de respectar els límits de velocitat, posar-vos el cinturó de seguretat, col·locar correctament l’equipatge i les cadiretes infantils i no consumir alcohol ni drogues.

Esperem que gaudiu d’uns bons dies de descans!

OFICINA BALLÚS

Dilluns a Divendres: de 9 h a 18 h Passeig de la Pau, s/n. 08600 Berga (Barcelona) + (34) 93 821 01 93
ballus@ballus.cat

ESTACIONS DE SERVEI / BOTIGUES

BP Berga: Pg. de la Pau, s/n. 24 h, 365 dies/any Repsol Berga: C. Pere II, s/n - Santa Eulàlia Repsol Gironella: Ctra. Bassacs, s/n - Cal Bassacs

ESTACIONS BAIX COST

24 hores 365 dies l'any La Valldan. C. Bernat Sala, 62. Berga Cal Vidal. Puig-reig

SERVEIS D’AUTOMOCIÓ

Dilluns a Divendres: de 8 h a 20 h Carretera de St. Fruitós, s/n. Berga + (34) 93 821 01 28
pneumatics@ballus.cat